KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Elbistan Dulkadiroğlu Anadolu Lisesi

03444190412
03444190413
Adres
Yunus Emre Mah. Kazım Karabekir Cad. No 11 Bina Kodu4249424 46300 ELBİSTAN/KAHRAMANMARAŞ TÜRKİYE
Vizyon
Öğrencilerimizi, değişen dünyanın yeni bilgilerine ulaşabilen ve bunları amaçları doğrultusunda kullanılabilen, milli ve manevi mirasına sahip çıkan ve bunları sonraki nesillere aktarmayı kendisine vazife addeden, başarıyı ilke olarak benimsemiş, toplum menfaatlerini kendi menfaatlerinden üstün gören, Atatürkçü düşünce yapısına sahip adil, demokratik ve insan haklarına saygılı çağdaş bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi yapıcı ilişkiler kurabilen, kendisini ve çevresini geliştirebilecek yeniliklere açık, vatanını ve milletini seven kaliteli ve nitelikli elamanlar olarak yetiştirip bir üst eğitime hazırlamak için varız ve çalışıyoruz.
İNGİLİZCE-ALMANCA
Ulaşım
İlçe Merkezinden "Saraykent-2.Mesken" halk otobüsleri ile okulumuza ulaşılabilmektedir.
Yunus Emre Mah. Kazım Karabekir Cad. No:15 Elbistan/K.Maraş
İl merkezine uzaklık:145 km. İlçe merkezine uzaklık:2 km.
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 170 ÖĞRENCİ KONTENJANI